Shovelhead project custom seat
Gepost door: LuckyNuts om 22:43, april 10 2016.

De zadelbasis voor het shovelhead eigenbouw project is klaar. Ik ben begonnen met een kartonnen mal. Die heb ik vervolgens nagemaakt in een 3mm dikke stalen plaat. Voor een minimaal comfort heb ik twee mini schokbrekers gemonteerd. Het zadel zit aan de voorkant vast met een seathinge van Biltwell.

 

Kartonnen mal:

Kartonnen mal

 

Mini schokbrekers:

mini schokbrekers

 

Resultaat:

ResultaatKickass custom shovelhead project
Gepost door: LuckyNuts om 23:13, maart 30 2016.

Meet my new project! Het nieuwe project voor de komende maanden is deze volledige custom eigenbouw chopper met een shovelhead blok.

 

Bijzonderheden tot nu toe:

Hardtail frame met wishbone downtubes 1-1/4 inch, 2 inch up

Billet wheels met een gatenpatroon, 21inch voor en 18 achter

200 achterband

Sportster tank

Shovelhead 1200 blok

Ratchet top 4 versnellingsbak

N1 shift kit van Baker

Eigenbouw springer voorvork met de veren aan de onderkant

 

Eigenbouw project shovelheadRogues MC choppershow 2016
Gepost door: LuckyNuts om 18:08, maart 28 2016.

De 25e choppershow dit weekend was weer een geslaagde editie. Ik stond er zelf helaas niet met een stand, maar uiteraard wel aanwezig met de schapekoppenchoppers bij de stand van Royal Kustom Works. Er waren weer genoeg mooie motoren te zien. Helaas was het weer op de terugweg erg slecht (wind, regen, hagel) voor Leo en Janus met de motor.

 

De avond voor de show was ook weer erg gezellig met het jaarlijkse etentje bij de chinees en het feestje bij het clubhuis van de rogues.

 

Etentje chinees

Schapekoppen

Royal Kustom Works

Miller Upholstery

Moparleo

KruyswaterNieuwe start
Gepost door: LuckyNuts om 17:24, maart 28 2016.

De website en het blog zijn er al een tijdje maar omdat de motoren voor gingen hebben ze helaas niet genoeg aandacht gekregen van me. Inmiddels zijn er wat dingen veranderd en ga ik wat meer doen met de website en het blog.

 

De grootste verandering van de afgelopen tijd is de nieuwe loods. De oude ruimte werd wat te klein voor alle projecten, machines etc etc. Vanaf 1 januari 2016 ben ik verhuisd. De nieuwe loods is groter, niet alleen qua vloeroppervlak maar door de hoogte kon ik er ook een verdieping in maken. In deze nieuwe loods kan ik de dingen nog beter doen. Over de loods zal ik later een nieuwe blog maken met wat foto's etc.

 

Een andere verandering is dat ik vanaf dit jaar dealer ben van Custom Chrome Europe. Hierdoor kan ik ook onderdelen gaan leveren.

 

Ook de website heeft een metamorfose ondergaan. Hij is nog niet helemaal af. Er komen nog wat meer dingen in de website, zoals een stukje over mijn kever project (volksrod), een pagina met allerlei moois (cars bikes bakes etc). En wat er nog ontbreekt is een goede webshop. Maar ik moet nog even goed nadenken over hoe ik dat wil opzetten en wat het kost etc.

 

Genoeg leuke dingen die er nog aankomen de komende tijd.

 

Ride safe, Mike Page 1 of 1 1