Nieuwe start
Gepost door: LuckyNuts om 17:24, maart 28 2016.

De website en het blog zijn er al een tijdje maar omdat de motoren voor gingen hebben ze helaas niet genoeg aandacht gekregen van me. Inmiddels zijn er wat dingen veranderd en ga ik wat meer doen met de website en het blog.

 

De grootste verandering van de afgelopen tijd is de nieuwe loods. De oude ruimte werd wat te klein voor alle projecten, machines etc etc. Vanaf 1 januari 2016 ben ik verhuisd. De nieuwe loods is groter, niet alleen qua vloeroppervlak maar door de hoogte kon ik er ook een verdieping in maken. In deze nieuwe loods kan ik de dingen nog beter doen. Over de loods zal ik later een nieuwe blog maken met wat foto's etc.

 

Een andere verandering is dat ik vanaf dit jaar dealer ben van Custom Chrome Europe. Hierdoor kan ik ook onderdelen gaan leveren.

 

Ook de website heeft een metamorfose ondergaan. Hij is nog niet helemaal af. Er komen nog wat meer dingen in de website, zoals een stukje over mijn kever project (volksrod), een pagina met allerlei moois (cars bikes bakes etc). En wat er nog ontbreekt is een goede webshop. Maar ik moet nog even goed nadenken over hoe ik dat wil opzetten en wat het kost etc.

 

Genoeg leuke dingen die er nog aankomen de komende tijd.

 

Ride safe, Mike