Πολιτική

Feed απο την κατηγορία της πολιτικής

02/25/2018 10:44 AM
Βίτσας: Να το σκεφτεί 2 και 3 φορές όποιος θελήσει τσαμπουκά
«Πρέπει να το σκεφτεί δύο και τρεις φορές οποιοσδήποτε επιχειρήσει τσαμπουκά στο Αιγαίο... Έχουμε ισχυρό στόλο και αεροπλάνα» επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σχολιάζοντας τις προκλητικές ενέργειες της Άγκυρας.

02/25/2018 09:58 AM
Καραγκούνης για Novartis: Συμβόλαιο πολιτικής εκτέλεσης
«Συμβόλαιο πολιτικής εκτέλεσης» χαρακτηρίζει την υπόθεση Novartis ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, Κώστας Καραγκούνης, δηλώνοντας ότι «όπως όλα τα παρόμοια συμβόλαια θα αποτύχει».

02/25/2018 05:45 AM
Στον δρόμο της πόλωσης χωρίς επιστροφή
Τη στρατηγική της εν όψει της μακράς ή και συντομότερης προεκλογικής περιόδου αποκάλυψε η κυβέρνηση - ειδικότερα: η ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου - κατά τη συζήτηση της προηγούμενης Τετάρτης για την προανακριτική επιτροπή της υπόθεσης Novartis.

02/25/2018 05:45 AM
Εμφυλιοπολεμικό δηλητήριο με φόντο τις εκλογές
Τον Ιούλιο του 2016 άρχισε να παίζεται στο Netflix η σειρά-φαινόμενο «Stranger Things».

02/25/2018 05:45 AM
Υπόθεση Novartis: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η έρευνα
Την ώρα που το γερμανικό περιοδικό «Spiegel» κάνει λόγο για «το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού κράτους» και ο πρώην πρόεδρος των ευρωπαίων Πρασίνων Ντανιέλ Κον- Μπεντίτ τονίζει τη διεθνή διάσταση του σκανδάλου, λέγοντας ότι «πρέπει να ξέρουμε ότι στη Novartis είναι ειδικοί στη διαφθορά», οι ελληνικές εισαγγελικές αρχές αναμετρώνται με τον εαυτό τους και τις δυσκολίες που συνεπάγεται η στοιχειοθέτηση για πολιτικά και μη πρόσωπα, μέσα από τη ροή του μαύρου χρήματος στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά και σε offshore φορολογικών παραδείσων.

02/25/2018 05:45 AM
Διχασμό και στη Δικαιοσύνη προκαλεί η πολιτική θύελλα
Η διαχείριση της υπόθεσης Novartis από τη Δικαιοσύνη, πριν από τη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή, αλλά και την επόμενη μέρα της προκαταρκτικής επιτροπής, αναδεικνύεται ως μείζον ζήτημα, τόσο στην πολιτική όσο και στη δικαστική σκηνή της χώρας.

02/25/2018 05:45 AM
Εκλογές στην Ενωση Εισαγγελέων σε κλίμα έντασης
Σε νέα φάση αναμένεται να περάσει η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος μετά τις σημερινές (Κυριακή) εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της και πλήθος εσωτερικών προβλημάτων που την είχαν καταστήσει ουσιαστικά ανενεργή το τελευταίο διάστημα.

02/25/2018 05:45 AM
Η «Κοκκινοσκουφίτσα» και η μήνυση κατά Φρουζή
Ερωτηματικά για τα ακριβή κίνητρα και την αξιοπιστία ορισμένων καταθέσεων που περιέχονται στη δικογραφία της υπόθεσης Novartis προκαλεί το περιεχόμενο δικαστικού εγγράφου που συντάχθηκε το καλοκαίρι του 2017 και αποκαλύπτει «Το Βήμα».

02/25/2018 05:45 AM
Προανακριτική άψε-σβήσε
Τα χαράματα της περασμένης Πέμπτης, ύστερα από μια εξαντλητική διαδικασία 20 και πλέον ωρών, η Ολομέλεια της Βουλής κλήθηκε να αποφασίσει για την προθεσμία που θα δοθεί στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για να ολοκληρώσει τις εργασίες της και να εκδώσει πόρισμα σχετικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis.

02/25/2018 05:45 AM
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κινούμενη άμμος το πολιτικό σκηνικό
Ηδη από τα μέσα του Ιανουαρίου είχε διαφανεί ότι το πολιτικό τοπίο στη χώρα όλο και περισσότερο έμοιαζε με «κινούμενη άμμο» λόγω της μεταβολής της δημόσιας ατζέντας και της εμφάνισης στο προσκήνιο του θέματος της ονομασίας της FYROM.